Taxibedrijf Rehoboth

De diensten van Rehob Taxi te Rotterdam

Middels deze pagina willen wij u verdere info geven over ons en onze diensten. Rehob Taxi is specialist in de regio Rotterdam en staat bekend om de volgende diensten. Vele vaste klanten weten ons inmiddels te vinden en maken dankbaar gebruik van onze services.

Chauffeurs 

Onze chauffeurs kennen hun beroep. Ze zijn allen geschoold en weten hoe zij met klanten om moeten gaan. De chauffeurs zijn altijd netjes gekleed en gedragen zich zoals het hoort; klantvriendelijk en op de achtergrond. Zij laten u met rust tijdens het rijden, tenzij u dat anders verlangt. Mocht u willen werken tijdens de rit dan zal de chauffeur u alle rust gunnen. Wilt u wat uitleg over de stad dan zal de chauffeur u hierin graag voorzien.

Stadstours

Zoals u op de homepagina heeft kunnen lezen voorzien wij u niet enkel van snelle en goedkope ritten van bestemming naar bestemming. Wij van Rehob Taxi vinden onze stad Rotterdam prachtig en willen u hiervan laten meegenieten. Een rondje stad met een aantal herkenningspunten zien? Geen probleem. Wij laten u middels een stadstour graag de mooiste plekken van Rotterdam zien. Over de Erasmusbrug rijden? De haven van dichtbij zien? Of de skyline van het prachtige Rotterdam bekijken? Wij zorgen dat u in een mooie stadstour al deze plekken te zien krijgt.

Vliegveld

Wij van Rehob Taxi te Rotterdam willen u graag geheel ontzorgen wanneer u naar het vliegveld moet. Of het nu Rotterdam Airport is of Schiphol Airport, wij zorgen dat u op tijd bij de vertrekhal bent. Wij verzorgen een nette rit voor u, zorgen dat u zich op uw gemak voelt en tillen netjes uw bagage naar de deur van het vliegveld.
Ook bij uw retourvlucht zullen wij netjes op het afgesproken tijdstip op de afgesproken plek voor u klaar staan. Zo hoeft u bij aankomst niet te wachten op uw vervoer. Bijkomend voordeel is dat u bij aankomst een bekend gezicht ziet en niet op zoek hoeft te gaan naar een onbekende vervoerder.

Internationaal rijden

Tegenwoordig zijn meer en meer mensen milieubewust. Zo zijn vluchten tussen Amsterdam en Brussel meestal afgeschaft, omdat deze afstand te kort is. Wij kunnen ons wel voorstellen dat u internationaal moet reizen om bijvoorbeeld zaken te doen. Wij rijden graag met u mee. Wanneer u een internationale (zaken)reis wilt doen en daarbij vervoer zoekt kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij doen dit vaker en hanteren hiervoor eerlijke tarieven. We zullen vooraf tot een prijsafspraak komen en u voor deze scherpe tarieven heen en terug brengen van uw afspraak.

Particulieren

Natuurlijk zijn wij er ook voor de normale taxi ritten in en rondom Rotterdam. Rehob Taxi heeft een goede feeling met haar klanten en komt ook voor de korte en eenmalige ritten uw kant op. Waar wil u heen en hoe laat wilt u daar zijn? Laat het ons weten op 085 0134 802 en wij zorgen dat we er staan. Wij hanteren eerlijke tarieven en bij ons kunt u altijd betalen met cash of pin.

VIP taxi diensten

Voor het luxere segment zijn wij ook zeker de geschikte partner. Wij van Rehob Taxi leveren VIP taxi diensten in en rondom Rotterdam. Wanneer u voor een zakelijke meeting, een evenement of een avondje borrelen met de collega’s vervoer nodig heeft, dan bent u bij Rehob Taxi wederom aan het juiste adres. Met onze luxe wagens en goed getrainde chauffeurs zorgen wij ervoor dat uw avond al begint bij het instappen van de wagen. Wij dragen er zorg voor dat u zich op uw gemak voelt en dat de gehele avond netjes zal verlopen. Zo kunt u lekker genieten van een borrel en hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer, want wij staan netjes op de afgesproken tijd op locatie. Wordt het onverhoopt eerder of later? Geen probleem, wij zijn flexibel.

Contractvervoer

Wij geloven erin dat wanneer u met ons reist u overtuigd wordt van onze kwaliteit en service. Vele klanten hebben ons ontdekt en gebruiken ons als vaste vervoerder. Voor hun zelf of voor hun klanten. Wij kunnen bijvoorbeeld uw klanten van het vliegveld of het station ophalen of vervoeren wanneer zij in de stad zijn. Wanneer u meerdere ritten bij ons afneemt kunnen wij deze maandelijks factureren. Zo heeft u de voordelen van een privé chauffeur, zonder deze in dienst te hoeven nemen.

Probeer en u zult ervaring. Hopelijk hebben wij u tekstueel overtuigd van de professionele diensten van Rehob Taxi te Rotterdam. Mocht u nog niet om zijn dan verwelkomen wij u graag in een van onze wagens. Want meemaken is ervaren. Wij verzekeren u dat u na een eerste rit overtuigd bent van onze kwaliteit en service.